Търсене:


 

Категории Каталози
Идустриална техника и оборудване
Автосервизно оборудване (3)
Генератори (2)
Други (6)
Дървообработваща техника (1)
Електрически инструменти (4)
Електричество (19)
Електроника (19)
Заваръчна техника и консумативи (9)
Измервателни инструменти и машини (2)
Индустриални маркучи (1)
Компресори и оборудване (11)
Масла, греси и техника за тях (3)
Металообработваща техника (5)
Оборудване за пречиствателни станции (1)
Пневматични инструменти (3)
Пневматични компоненти (1)
Подемни и теглещи механизми (4)
Помпи (3)
Почистваща техника (4)
Ръчни инструменти (2)
Складово оборудване (14)
Хидравлични компоненти (4)
Строителство
Земекопна и товарачна техника (4)
Малка строителна механизация (1)
Подемно - строителна техника (1)
Пътностроителна и пътноремонтна техника (3)
Строителна техника ПОД НАЕМ (1)
Строителни материали (2)
Земеделие
Комбайни (1)
Култиватори (1)
Трактори (1)
Фрези (1)
Други


ЗА ДА РАЗГЛЕДАТЕ КАТАЛОГА КЛИКНЕТЕ ТУК


За контакт с фирмата 

Продуктов каталог Ташев Галвинг 2008-2009

Ташев Галвинг ООДФирма Ташев Галвинг ООД

За да разгледате виртуалния щанд на "Ташев Галвинг ООД", кликнете ТУК

Адрес: гр. София, бул. Климент Охридски 68; Бургас, ул. "Патриарх Евтимий" № 1, тел.:(056) 84 25 90; Ямбол, ул. "Търговска" № 120, тел.: (046) 64 13 11

Телефон: 0700 45 45 4 - на цената на един градски разговор от цялата страна

E-Mail: trade@tashev-galving.com

www.tashev-galving.com

ТАШЕВ-ГАЛВИНГ е търговска фирма, основана през 1994г. Основната дейност на фирмата е търговия със строителни материали, метали, дребна железария, електроинструменти, ръчни инструменти, крепежни елементи, В и К, градинска техника и декоративна растителност.

 

Високо качество, добро обслужване и надеждно партньорство - това е мотото на ТАШЕВ-ГАЛВИНГ. Работим само с утвърдени фирми, като така даваме сигурност на нашите клиенти и печелим доверието им. Предлагаме над 40 реномирани марки инструменти и консумативи, техника, разнообразие от строителни материали. ТАШЕВ-ГАЛВИНГ е дистрибутор на 14 и директен вносител на още 25 търговски марки. Фирмата е изключителен представител за България на STEINEL - фирмата, която държи най-големия пазарен дял в света на пистолети за горещ въздух и топло лепене, както и на COLLOMIX - немска фирма за професионални бъркалки...

 

Върху 8000 кв.м. търговска площ ТАШЕВ-ГАЛВИНГ ви предлага продукцията на повече от 80 утвърдени търговски марки в областа на строителството.

 

ТЕХНИКА И ИНСТРУМЕНТИ
Магазините на ТАШЕВ-ГАЛВИНГ са разположени на площ от 1000 кв.м. В тях ще намерите  над 50 000 артикула, професионална техника, ръчни и електроинструменти и консумативи за тях, помпи, заваръчна техника, сензори и сензорни лампи, водопроводна и санитарна арматура, крепежни елементи, уплътнители и други.

 

СЕРВИЗ ЗА ТЕХНИКА
На територията на търговската база се намира гаранционен и извънгаранционен сервиз на някой от търговските марки предлагани от ТАШЕВ-ГАЛВИНГ, като например STEINEL, COLLOMIX, TECNOMEC, MAKITA, STIHL, SPARKY, GIS, CITY PUMPS, FESTOOL, REMS, DECA, BOSCH, PROTOOL, VIKING, DEWALT, SCHEPPACH, DIATEC, MAKTEC, МЗТ ИЗВОР и други.

 

МАШИНИ ПОД НАЕМ
Фирмата отдава под наем всякакви електроинструменти : Къртачи, перфоратори, вибратори за бетон, бормашини, ъглошлайфи, трамбовки и други.

 

СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ
ТАШЕВ-ГАЛВИНГ разполага с три складови бази за строителни материали с обща търговска площ 7000 кв.м. Фирмата осигурява удобен достъп за леки и товарни автомобили до трите бази. Там ще получите и услуги като товаро  разтоварни работи, рязане на метални профили по размер, изработка на арматурни мрежи по задание на клиента и други.

 

Складова база 1
Тръби от PE, PP и PVC;ВиК материали, бойлери, изолаци, крепежни елементи. В тази база ще намерите една от най-високо качествените продукции на фирмата с дългогодишен опит в сверата на търговия с PE, PP и PVC тръби "Капитан дядо Никола" АД

 

Складова база 2
Метали, метални тръби и профили, винкели,маргкучи. Базата е оборудвана с мостови кран, кулокран и автокран за улеснение на товаро разтоварните дейности.

 

Складова база 3
Арматурен двор, тухли, плочи за външни настилки.Арматурният двор се разпростира върху 3500 кв.м.  Тук са складовете за каменни и бетонни настилки строителни материали и други.

 

Стилът на ТАШЕВ-ГАЛВИНГ - ниски цени и бърза доставка на висококачествени стоки. Стремим се да се поставим на мястото на клиента и да помогнем при избора на най-добрия и най-подходящ продукт. Добро обслужване, персонален контакт и вярата на нашите клиенти в професионалното ни отношение, са сред приоритетите на фирмата.

 

При нас ще намерите: строителни материали, строителна техника, градински материали, изолационни материали, ръчни инструменти, електроинструменти, дървообработващи инструменти, дървообработващи машини, строителни инструменти, гаражно оборудване, крепежни елементи, ъглошлайф, бормашина, заваръчна техника, подемно-транспортна техника, заключващи системи, осветление, метали, ВиК!

контакт IP55 UV защита
Combi

Бюлетин
Искам да получавам безплатен бюлетин на e-mail: