Търсене:


 

Категории Продукти
Идустриална техника и оборудване
Автоматизация и роботика (19)
Автосервизно оборудване (98)
Генератори (41)
Други (7)
Дървообработваща техника (20)
Електрически инструменти (50)
Електричество (169)
Електроника (12)
Заваръчна техника и консумативи (39)
Измервателни инструменти и машини (19)
Индустриални маркучи (47)
Компресори и оборудване (19)
Масла, греси и техника за тях (16)
Металообработваща техника (10)
Оборудване за пречиствателни станции (19)
Пневматични инструменти (31)
Пневматични компоненти (67)
Подемни и теглещи механизми (20)
Помпи (54)
Почистваща техника (47)
Ръчни инструменти (52)
Складово оборудване (70)
Хидравлични компоненти (11)
Строителство
ВиК и ОВИ (142)
Земекопна и товарачна техника (25)
Малка строителна механизация (32)
Подемно - строителна техника (24)
Пътностроителна и пътноремонтна техника (24)
Строителна техника ПОД НАЕМ (1)
Строителни материали (21)
Техника за комунално строителство (6)
Земеделие
Брани (3)
Валяци (1)
Комбайни (1)
Косачки (7)
Култиватори (6)
Плугове (3)
Прецизно земеделие (8)
Пръскачки (3)
Разпръсквачки (1)
Сеялки (4)
Трактори (7)
Фрези (5)
Ръчни такери 
Изпрати запитване за този продукт 

Такер за кабели комплекткт,J 19 OKY

Ташев Галвинг ООД

Описание:

За кабели до 500 волта.
Използвани кламери: 10, 12 и 14мм


Цена без ДДС : При запитванеФирма Ташев Галвинг ООД

ТАШЕВ-ГАЛВИНГ е търговска фирма, основана през 1994г. Основната дейност на фирмата е търговия със строителни материали, метали, дребна железария, електроинструменти, ръчни инструменти, крепежни елементи, В и К, градинска техника и декоративна растителност.

 

Високо качество, добро обслужване и надеждно партньорство - това е мотото на ТАШЕВ-ГАЛВИНГ. Работим само с утвърдени фирми, като така даваме сигурност на нашите клиенти и печелим доверието им. Предлагаме над 40 реномирани марки инструменти и консумативи, техника, разнообразие от строителни материали. ТАШЕВ-ГАЛВИНГ е дистрибутор на 14 и директен вносител на още 25 търговски марки. Фирмата е изключителен представител за България на STEINEL - фирмата, която държи най-големия пазарен дял в света на пистолети за горещ въздух и топло лепене, както и на COLLOMIX - немска фирма за професионални бъркалки...

 

Върху 8000 кв.м. търговска площ ТАШЕВ-ГАЛВИНГ ви предлага продукцията на повече от 80 утвърдени търговски марки в областа на строителството.

 

ТЕХНИКА И ИНСТРУМЕНТИ
Магазините на ТАШЕВ-ГАЛВИНГ са разположени на площ от 1000 кв.м. В тях ще намерите  над 50 000 артикула, професионална техника, ръчни и електроинструменти и консумативи за тях, помпи, заваръчна техника, сензори и сензорни лампи, водопроводна и санитарна арматура, крепежни елементи, уплътнители и други.

 

СЕРВИЗ ЗА ТЕХНИКА
На територията на търговската база се намира гаранционен и извънгаранционен сервиз на някой от търговските марки предлагани от ТАШЕВ-ГАЛВИНГ, като например STEINEL, COLLOMIX, TECNOMEC, MAKITA, STIHL, SPARKY, GIS, CITY PUMPS, FESTOOL, REMS, DECA, BOSCH, PROTOOL, VIKING, DEWALT, SCHEPPACH, DIATEC, MAKTEC, МЗТ ИЗВОР и други.

 

МАШИНИ ПОД НАЕМ
Фирмата отдава под наем всякакви електроинструменти : Къртачи, перфоратори, вибратори за бетон, бормашини, ъглошлайфи, трамбовки и други.

 

СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ
ТАШЕВ-ГАЛВИНГ разполага с три складови бази за строителни материали с обща търговска площ 7000 кв.м. Фирмата осигурява удобен достъп за леки и товарни автомобили до трите бази. Там ще получите и услуги като товаро  разтоварни работи, рязане на метални профили по размер, изработка на арматурни мрежи по задание на клиента и други.

 

Складова база 1
Тръби от PE, PP и PVC;ВиК материали, бойлери, изолаци, крепежни елементи. В тази база ще намерите една от най-високо качествените продукции на фирмата с дългогодишен опит в сверата на търговия с PE, PP и PVC тръби "Капитан дядо Никола" АД

 

Складова база 2
Метали, метални тръби и профили, винкели,маргкучи. Базата е оборудвана с мостови кран, кулокран и автокран за улеснение на товаро разтоварните дейности.

 

Складова база 3
Арматурен двор, тухли, плочи за външни настилки.Арматурният двор се разпростира върху 3500 кв.м.  Тук са складовете за каменни и бетонни настилки строителни материали и други.

 

Стилът на ТАШЕВ-ГАЛВИНГ - ниски цени и бърза доставка на висококачествени стоки. Стремим се да се поставим на мястото на клиента и да помогнем при избора на най-добрия и най-подходящ продукт. Добро обслужване, персонален контакт и вярата на нашите клиенти в професионалното ни отношение, са сред приоритетите на фирмата.

 

При нас ще намерите: строителни материали, строителна техника, градински материали, изолационни материали, ръчни инструменти, електроинструменти, дървообработващи инструменти, дървообработващи машини, строителни инструменти, гаражно оборудване, крепежни елементи, ъглошлайф, бормашина, заваръчна техника, подемно-транспортна техника, заключващи системи, осветление, метали, ВиК!

За да разгледате виртуалния щанд на "Ташев Галвинг ООД", кликнете ТУК


Бюлетин
Искам да получавам безплатен бюлетин на e-mail: